Årshoroskop 2016: SKORPIONEN

wp-1451560375312.jpg

Övergripande tendenser

Skorpionens styrare, Pluto, har befunnit sig i ditt tredje hus sedan 2008. Här arbetar han med att hjälpa dig med allt vad gäller mentala utmaningar. Plutos position här ger dig styrka och kraft när det gäller att driva igenom projekt kopplade till det tredje husets aktiviteter; studier, undervisning, spridande av information, pr och försäljning. Författare, journalister, lärare och försäljare har fantastiska möjligheter!

Frihetsälskande Uranus har sett till att skaka om många Skorpioners sätt att arbeta under de senaste åren. Ena dagen har det varit ett arbete och en anställning som gällt, för att i nästa gå mot egenföretagarhållet. Fokus har varit på att få följa ditt hjärtas röst, vilket kan ha underlättat resan, men det har inte varit utan lite av en andan-i-halsen-känsla. Uranus har även påverkat din hälsa och tendenserna har varit desamma där: kvicka besked som behövt snabb respons.

Jupiter befinner sig i ditt elfte, nätverkande hus. Detta signalerar att du sedan augusti 2015 fram t o m september 2016 kommer ägna mycket tid åt att höja glasen vid event, bjudningar och nätverksmingel. Din telefonlista kommer att utökas med nya nummer och du kommer vara på mingelhumör. Och för all del, mingla på. Din karriär och din ekonomi mår toppen av det!

Kärlek

Skorpionen kommer träffa enormt mycket nya ansikten under årets första drygt åtta månader. Men, det är inte säkert att det är så enormt kärleksfokuserat för det. Jupiter, som är hela anledningen till detta supersociala liv, är din ekonomiska planet. Din intention när du gör dig i ordning för ett kalas eller branschevent är därför inte att hitta kärleken i ditt liv, utan snarare att få fatt på en investerare, bra businesskollega eller någon som kan lägga en rekommendation för dig i arbetslivet.

I mitten på april och en månad framöver ser Solen till att lysa upp ditt kärlekshus. Singlar har en chans att hitta en bra, seriös partner vid den här tiden. Skorpioner i fasta förhållande ser till att prioritera och njuta av kärleken.

Venus, kärlekens planet, kommer se till att krydda Skorpionens kärlekshöst. Tidsperioden mitten av oktober- mitten av december kan få Skorpionen att tänka i helt nya banor gällande kärlekspreferenser. Det är som om du är villig att testa helt nya vatten. Håll dig ifrån de som redan är upptagna dock… Skorpioner i fasta relationer kan få ett fantastiskt ekonomiskt stöd av sin partner i oktober.

Arbete och pengar

Skorpionen kan några gånger under de gångna åren ha frågat sig själv om allt karriärslit verkligen är värt ansträngningen. Svaret är ja! Sedan augusti 2015 har pengar och nya uppdrag och jobb strömmat till dig. Med din ekonomiska planet, Jupiter, i ditt elfte hus, är det mycket troligt att det arbete du uträttar har att göra med någon form av nytt arbetsområde. Kanske existerar det redan utomlands, vilket du noterat, och nu börjar du också få fart på din karriär och dina inkomster genom att sälja eller marknasföra tjänsten Sverige. Med ett elfte hus kommer alltid en chans att tänka i nya banor, introducera nya idéer och att utnyttja teknik och internet på ett mycket lukrativt sätt. Fortsätt att sprid dina kunskaper, produkter eller kanske CV via kontakter och sociala medier. Skorpionen har tursamme Jupiter med sig och kombinationen de du känner (även mycket ytligt) med önskan om högre lön lovar att ge utdelning.

Njut av tiden under årets första åtta månader. Det är en drömperiod som du inte sett på hela 12 års tid när det gäller känslan av att arbeta och tjäna pengar på det du verkligen brinner för och älskar. Efter den 10 september kommer din ekonomiska planet att flytta in i ditt andliga hus. Din ekonomiska fokus hamnar då mer kring att göra gott, samtidigt som du följer din intuition. En lite klurigare utmaning jämfört med årets första räkmackemånader.

Källa: amelia.se

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s