Årshoroskop 2016: SKORPIONEN

wp-1451560375312.jpg

Övergripande tendenser

Skorpionens styrare, Pluto, har befunnit sig i ditt tredje hus sedan 2008. HÀr arbetar han med att hjÀlpa dig med allt vad gÀller mentala utmaningar. Plutos position hÀr ger dig styrka och kraft nÀr det gÀller att driva igenom projekt kopplade till det tredje husets aktiviteter; studier, undervisning, spridande av information, pr och försÀljning. Författare, journalister, lÀrare och försÀljare har fantastiska möjligheter!

FrihetsÀlskande Uranus har sett till att skaka om mÄnga Skorpioners sÀtt att arbeta under de senaste Ären. Ena dagen har det varit ett arbete och en anstÀllning som gÀllt, för att i nÀsta gÄ mot egenföretagarhÄllet. Fokus har varit pÄ att fÄ följa ditt hjÀrtas röst, vilket kan ha underlÀttat resan, men det har inte varit utan lite av en andan-i-halsen-kÀnsla. Uranus har Àven pÄverkat din hÀlsa och tendenserna har varit desamma dÀr: kvicka besked som behövt snabb respons.

Jupiter befinner sig i ditt elfte, nÀtverkande hus. Detta signalerar att du sedan augusti 2015 fram t o m september 2016 kommer Àgna mycket tid Ät att höja glasen vid event, bjudningar och nÀtverksmingel. Din telefonlista kommer att utökas med nya nummer och du kommer vara pÄ mingelhumör. Och för all del, mingla pÄ. Din karriÀr och din ekonomi mÄr toppen av det!

KĂ€rlek

Skorpionen kommer trÀffa enormt mycket nya ansikten under Ärets första drygt Ätta mÄnader. Men, det Àr inte sÀkert att det Àr sÄ enormt kÀrleksfokuserat för det. Jupiter, som Àr hela anledningen till detta supersociala liv, Àr din ekonomiska planet. Din intention nÀr du gör dig i ordning för ett kalas eller branschevent Àr dÀrför inte att hitta kÀrleken i ditt liv, utan snarare att fÄ fatt pÄ en investerare, bra businesskollega eller nÄgon som kan lÀgga en rekommendation för dig i arbetslivet.

I mitten pÄ april och en mÄnad framöver ser Solen till att lysa upp ditt kÀrlekshus. Singlar har en chans att hitta en bra, seriös partner vid den hÀr tiden. Skorpioner i fasta förhÄllande ser till att prioritera och njuta av kÀrleken.

Venus, kĂ€rlekens planet, kommer se till att krydda Skorpionens kĂ€rlekshöst. Tidsperioden mitten av oktober- mitten av december kan fĂ„ Skorpionen att tĂ€nka i helt nya banor gĂ€llande kĂ€rlekspreferenser. Det Ă€r som om du Ă€r villig att testa helt nya vatten. HĂ„ll dig ifrĂ„n de som redan Ă€r upptagna dock
 Skorpioner i fasta relationer kan fĂ„ ett fantastiskt ekonomiskt stöd av sin partner i oktober.

Arbete och pengar

Skorpionen kan nÄgra gÄnger under de gÄngna Ären ha frÄgat sig sjÀlv om allt karriÀrslit verkligen Àr vÀrt anstrÀngningen. Svaret Àr ja! Sedan augusti 2015 har pengar och nya uppdrag och jobb strömmat till dig. Med din ekonomiska planet, Jupiter, i ditt elfte hus, Àr det mycket troligt att det arbete du utrÀttar har att göra med nÄgon form av nytt arbetsomrÄde. Kanske existerar det redan utomlands, vilket du noterat, och nu börjar du ocksÄ fÄ fart pÄ din karriÀr och dina inkomster genom att sÀlja eller marknasföra tjÀnsten Sverige. Med ett elfte hus kommer alltid en chans att tÀnka i nya banor, introducera nya idéer och att utnyttja teknik och internet pÄ ett mycket lukrativt sÀtt. FortsÀtt att sprid dina kunskaper, produkter eller kanske CV via kontakter och sociala medier. Skorpionen har tursamme Jupiter med sig och kombinationen de du kÀnner (Àven mycket ytligt) med önskan om högre lön lovar att ge utdelning.

Njut av tiden under Ärets första Ätta mÄnader. Det Àr en drömperiod som du inte sett pÄ hela 12 Ärs tid nÀr det gÀller kÀnslan av att arbeta och tjÀna pengar pÄ det du verkligen brinner för och Àlskar. Efter den 10 september kommer din ekonomiska planet att flytta in i ditt andliga hus. Din ekonomiska fokus hamnar dÄ mer kring att göra gott, samtidigt som du följer din intuition. En lite klurigare utmaning jÀmfört med Ärets första rÀkmackemÄnader.

KĂ€lla: amelia.se

Oooo, man tackar sĂ„ mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Ansluter till %s