Oj, vad snön vräker ner just nu!

Jwpid-dsc_0537.jpgJa, snön vräker ner idag o det är runt o grader

wpid-wp-1420272391788.jpeg

Inte kul att fara utomhus idag heller…Har inga såna planer. Kanske ut med Blondi blir det ju nog!

wpid-dsc_0536.jpg

Igår var jag o Cecilia till Kokkola. Först Agrimarket för att köpa ventiler till ”föusi”. Jösses vilket väder att köra i! Mycket folk i farten. Säkert många som hade en ledig dag!

Gick vid Chydenia en stund o tog kaffepaus vid Arnolds 🙂 HIttade 2 gråa tröjor vid HM’

wpid-dsc_0538.jpg

Dom var som tur på REA 🙂

Sen så var Cecilia till tågstationen o fick ändrat tågbiljetten till den 11 januari. Nästa söndag m.a.o så far hon tillbaka vid 12 tiden.Sen vet vi ju inte när hon kommer nästa gång…

Vi var o handla till Prisma. Mycket folk som sagt! Var hemma vid 16 tiden…tog jättelänge p.g.a vädret o mycket bilar i farten! Glömde hushållspapper såklart..köpte wc papper åtminstone!

Har ju glömt att berätta att jag fick ett presentkort på 80 euro till kosmetolog Calla som finns i Jakobstad. Av min svägerska Marina. Det kom på posten måndagen före jul….Jag funderade o funderade vem det kunde vara av fast det stod namnet på personen. Var o frågade svärmor om hon visst ngt. Det gjorde hon ju 🙂 Marina hade fixat det via internet :)Det är en gåva då jag fyllde 50 år i oktober 2014.  🙂 Härligt, härligt 🙂 Ska beställa tid sen då helgerna är över….

Igår mot kvällen så ringde en annan väninna (Marina heter hon med).Hon bor i Lappfors o dom har också en mjölkgård. Hon frågade ju tidigare om jag kommer med på Milkas Värdinneresa till Umeå den 16-18 april. Hon skulle anmäla oss båda. Men hon visste ju inte vad vi har för leverantörsnummer ej heller min födelsetid. Så jag ska ringa på måndag o anmäla mej 🙂

Har även annat att se framemot 🙂 Mats blir ju 50 år den 6 Mars. Vi ska till Vasa med våra vänner 🙂 Det är danshelg på Vaskia…Tar väl in på hotell Vaskia den helgen. Om nu inte planerna ändras…dom kan ju göra det, har vi märkt!

Cecilia kommer väl nog hem en vecka till här senare. Det är en studievecka.Vi ska se nu när det blir!

Det kliar i fingrarna ..skulle vilja börja plocka bort julen. Men den tåls att vara till den 13 jan ska vi tro 🙂 Behöver ju hjälp med det o ungdomarna ska ju vara hemma då ….

Här blir det korvsoppa till mat idag! Imorgon lax i ugn..måndagen har jag tänkt köttbullar…tisdag frågetecken, kanske makaronilåda. På onsdag har jag ju lunchträff med väninnan Katarina kl 12. Då får Cecilia laga lasagne åt sej själv o Mats..

Ha nu alla en bra lördag!

Dagens Outfit

wpid-dsc_0534.jpg

137285A06814EE09D484A22868652B8A

6 reaktioner på ”Oj, vad snön vräker ner just nu!

  1. Oj vilket snöväder. Här är det barmark och strålande soligt.Vad roligt att få presentkort till kosmetolog. Det var längesen man var iväg och fick ansiktet fixat, fast det skulle allt behövas..**..
    Nora Roberts har skrivit många bra böcker. Den första boken i den trilogin heter Värdshuset, och den andra heter Pojkvännen, så den sista som är Nyårskyssen.,,
    Kram o ha det gott♥

    Liked by 1 person

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s