Årshoroskop 2015

arsastro-horoskop-2015

Skorpionen 24/10-22/11

Det Àr ett befriande och berikande Är du har att se fram emot, Skorpionen. Nu kan du Äter resa dig som fÄgel Fenix slÄ ut dina vingar och flyga högt igen efter de Är av ÄterhÄllen energi som Saturnus medfört.

Trender under Ă„ret:

Det kan ha varit nÄgra tuffa Är av livslÀxor men nu Àr du tillbaka i en ny och förbÀttrad version och Jupiter kommer att förse dig med sÄvÀl energi som kraft till sjÀlvförverkligande som pÄgÄr Ànda fram till in i augusti. Mars mÄnad Àr en bra tid för dig pÄ arbetsfronten och solförmörkelsen den 20/3 kan medföra det genombrott du behöver. VÄren utgör en superbra period för att hitta ett nytt jobb, uppdrag eller starta eget. Det Àr troligt att du fÄr förslag och vÀlkomna erbjudanden. Du har en lÄng underbar sommar att vÀnta. Venus och Jupiters förenade krafter gör att resor, utlandskontakter och frÀmmande kulturer lockar.

Personlig utveckling: Du tycks bottna i ditt andliga djup i Är och behöver inte leta efter sanningen lÀngre eftersom du hittar den i dig sjÀlv. The truth is in there! Jupiter och Neptunus skÀnker dig medvetande förhöjning och du finner frid.

Jobb och pengar: Din kreativa utveckling sĂ€tter fart och det Ă€r inte troligt att du kommer att vara nöjd med att bara lĂ„ta livet rulla i sin vanliga stilla lunk. Du vill att ditt arbete ska ha mening för dig sjĂ€lv eller för andra och den hĂ€r. Du vill ha balans pĂ„ de olika delarna i ditt liv och nöjer dig inte för Ă€n du upplever att du har det. Lycka till! Året utlovar höga höjder!

(taget frÄn Damernas VÀrld )

4 reaktioner pĂ„ ”Årshoroskop 2015

Oooo, man tackar sĂ„ mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka pÄ en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ă„ndra )

Ansluter till %s