Nu är det klart!

Äntligen städat klart! Bravo mej 😉 Vilade mej mellan varven , så det gick…! Messade åt M att jag inte skulle orka laga mat…hade (har) så ont ;(  Då han kom hem så for vi o äta lunch 🙂  Dagen till ära:)

Har nyligen hämtat hem ungdomarna. I morgon får dom cykla, tror jag. Fastän det beror ju på vädret!

Fortfarande igen sol här, väldigt mulen himmel! Det är -1,2 grader därute nu. Få se om det snöar i morgon då;( Nåja, vi får se….

Jag är rätt så trött o slut nu, då jag har stigit upp så tidigt i morse. Och hade ju sovit så dåligt, då det blåste så i natt. Och så har jag ju visat avbytaren också o sen började jag städa, dock inte övervåningen.  Det får ungdomarna göra på lördagen o söndagen!

Ska nog försöka orka på vattengympan ikväll! Brukar ju piggna till då o så mår jag så bra i kroppen efteråt 🙂 Chattade med syrran o vi ska o dricka kaffe till ett kafe eferåt:) För att fira kvinnodagen. Och så lovade jag M att fara  o köpa ngt åt honom. Tänkte mej att hinna före vattengympan 🙂

Nu har flickorna hämtat upp torra kläder….vem ska vika dem? Tror det får vänta tills i morgon! Orkar inte idag…har så ont, så ont….blää….

Denna veckan har jag haft en massa program varje dag hittills. Vet ej om det blir av att fara o hälsa på mamma o brorsan på söndag. Borde vila också en dag…

I nsäta vecka ser det lugnare ut. På måndag ska jag till läkaren kl 11 för att få cortisonsprutor i fingrarna. På kvällen då ska jag o hälsa på kusin A i stan.
Sen vad jag vet så har jag vattengympan torsdag då. Hoppas att det inte kommer ngt annat! I o för sej borde jag ringa arbetskraftsbyrån också…..det tar jag må el tis. Orkar inte denna vecka….

Hoppas att ni alla har en bra kväll!

2 reaktioner på ”Nu är det klart!

 1. Vad DUKTIG du har varit idag som städat 🙂

  Gott med ute lunch 🙂
  Hoppas du orkade med vattengympan, får sova gott inatt & vaknar och mår bra imorgon 🙂
  Kram

  Gilla

 2. Vattengympa är alltid skönt om man har jobbigt och ont. Jag tycker man blir mer avslappnad sen,så kanske du sover bättre i natt..
  Kram vännen**

  Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s