Blev inget…

Jaha, det blev inget dropp idag p.g.a att jag är så förkyld ;( Läkaren var o se på mej också o hon tyckte att dom inte skulle sätta droppet.. Fick ny tid till tisdagen den 6 mars då. Hoppas att jag är bättre då !
Labben måndagmorgon. Då ska jag kl 10 till reumasköterskan o sen o prata om omskolningen. Nånstans även däremellan ska jag träffa G . Däremellan ska jag hinna in till sjukhuset o visa upp mej , så dom ser hur förkyld jag är. Medicinen kan göra att jag blir i sämre skick med förkylningen. Ingen feber har jag heller, hoppas att den håller sej borta.
Så då var det bara att komma hem tillbaks. C hade lagat mat som tur var.
M for o se robotladugården.

Så kom vi på att fara till Karleby för att byta C: s byxor. Det blir ju inte av att fara på tisdag då det är tänkt att jag ska ha droppet.
M hade tagit Citroen så vi for med Peugeot….Gick lite sådär. Jeansen var ju från Gina Tricot, C for dit med dem. Jag for till H M. De andra var utspridda lite överallt. Bra med mobiler 🙂
C ringde o frågade var jag var. Hon kom till HM o var sur:( Dom ville inte byta jeansen för att alla lapparna var borta, men dom (lapparna) var nog med samt kvittot. Jag for dit o var lite allmänt sur över att vi inte kunde få byta. Jeansen var ju inte ens använda! Biträdet tjafsade rätt så mycket om det. Då frågade jag efter deras chefs telefonnummer. Och jag sa att jag ringer till alla tidningar! Då gick hon med på att vi fick byta! Vilken dålig stil alltså!!!! I alla andra affärer går det att byta även ifall lapparna är borta, men med! Och kvittot också!

Nåja, allt gick ju bra i alla fall! Var på kaffe o sen köpte jag 2 cd skivor. Velade mellan Rod  Stewart el Whitney Houston. Det blev Rod Stewart, de var samma pris. Köpte även en skiva med en finsk grupp ”Reckless Love”. Det är en rockgrupp.  Jag shoppade en likadan tröja som i onsdags, men den är beige!
Kom hem vid 14 tiden. Strax efteråt så kom M hem.
Nu är han i ladugården….

Resten av dagen ska jag inte göra ett smack!!!!! Är rätt så trött o har ont i händerna o ryggen ;( Så inget extra händer…Kanske ”nån” skulle hämta ngt gott att äta…..

Det blir….

5 reaktioner på ”Blev inget…

 1. Oj oj hur orkar du?? ja du skulle sagt att kunden har ALLTID rätt 🙂 men du fick bytt det var viktigast ju…ta det nu lugnt ok!! njut av kvällen å mys mys kram

  Gilla

 2. Tråkigt med tjafsande i affären,även om lapparna är borta och man har kvittot kvar borde man få byta.
  Rod Stewart älskar jag,och den låten har man mycket minnen till…
  Kram och ha en fin fredags kväll♥

  Gilla

 3. Tur att ni fick byta tillslut. Men vad jobbigt att behöva bråka. Bra att du stod på dig. Tråkigt att du är så dålig. Krya på dig. Ha en fin fredagkväll. Kram

  Gilla

 4. Sicken otur med droppet då, men det är klart att det känns onödigt om det sen inte hjälper i alla fall. Bättre lycka nästa vecka. Märker du att du blir bättre när du fått medicinen?
  Ha nu en trevlig helg, här blev det inget fredagsmys, det får bli lördagsmys istället!
  Kram

  Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s