Snart så….

….ser jag slutet på klädberget..puh va mycket tvätt med tonåringar! Har också fått städat klart, dock inte toaletten än…det tar jag senare. Ej heller övre våningen…Ungdomarna får göra det 😉

Nu är ungdomarna så lugna så. Ser på tv i vardagsrummet, o en tror jag är på övre våningen o hör på musik…de är ganska sluta efter friluftsdagen….

Nu sitter jag o väntar på att klockan ska bli 17..då åker jag iväg. Ska o handla lite o kl 18 ska jag vara o hämta syrran…..
Vattengympan börjar kl 18.30 🙂 Det väntar jag också på..det är så varmt vatten där o så bastun då också 🙂 Lederna blir så mjuka då jag är till vattengympan.

M for o besikta Peugeot nu. Få se om den går igenom..

Har fått meil från kommunen ang vem som kommer till helgen o nästa vecka. Han som kommer till helgen har en annan ladugård före, så han kommer till kl 8. Det går nog bra det också, lite i senare laget, men det ska gå bra 🙂 I nästa vecka, då jag har semester hela veckan, så kommer en manlig avbytare som varit här tidigare. Bra det 🙂 Ja o så ville hon veta om jag blir sjukskriven fortsättningsvis. Det vet jag inte förrän jag varit till Vasa reumatologen på onsdag . Som det känns nu så tror jag inte att det går ännu…så hon reserverar en avbytare till följande vecka. Jag lovade att höra av mej då jag varit till reumatologen

Tror nästan det blir vila efter vattengympan idag….. Kanhända på bio imorgonkv 🙂 Har rätt så ont nu o kommer att vara rätt så slut i kväll….vi ska vattengympa med hantlar idag igen…..

Ha en fortsatt mysig dag!

En reaktion på ”Snart så….

 1. Hoppas du fick en skön stund i varmbassängen 🙂

  Det är så skönt när man ser botten på tvättkorgen… men lika snabbt är den full igen tyvärr…

  Hoppas du får lov att vara fortsatt sjukskriven, ja eller egentligen hoppas jag att du blir så bra att du slipper vara sjukskriven..

  Ha en fin kväll!
  Kram

  Gilla

Oooo, man tackar så mycket för kommentaren 😃Ha en bra dag💝

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s